Christian Krupitzer und Elia Henrichs vom Fachgebiet Lebensmittelinformatik haben auf der Automatisierungstagung des Weihenstephaner Institut für Getreideforschung (WIG) das Fachgebiet präsentiert.mehr
Christian Krupitzer vom Fachgebiet für Lebensmittelinformatik ist Co-Autor der Publikation "De Bello Homomorphico: Investigation of the extensibility of the OpenFHE library with basic mathematical functions by means of common approaches using the example of the CKKS cryptosystem" in International Journal of Information Security, Springer (Impact Factor: 3.2 (2022)).mehr
Christian Krupitzer vom Fachgebiet für Lebensmittelinformatik ist Co-Autor der Publikation "Towards a cryptography encyclopedia: a survey on attribute-based encryption" in Journal of Surveillance, Security and Safety.mehr
Meta Leonie Boller und Christian Krupitzer vom Fachgebiet für Lebensmittelinformatik ist Co-Autor der Publikation "Qualitative assessment on the chances and limitations of food fraud prevention through distributed ledger technologies in the organic food supply chain" in Food Control (Impact Factor: 6 (2022)).mehr